joi, 1 martie 2012

Petrecerea Vanity Fair 2012

După decernarea de premii Oscar şi fabuloasa defilare de pe covorul roşu, marea seară, ca în fiecare an, s-a continuat cu petrecerea Vanity Fair.In ceea ce ma priveste cred ca tinutele de la Vanity Fair au fost mult mai spectaculoase decat cele din seara decernarii premiilor Oscar.In continuare va voi arata aparitiile mele preferate..


Cameron Diaz poartă o rochie portocaliu intens, semantă Victoria Beckham. Tăieturile perfecte, minimaliste, marca designerului, o prind de minune pe actriţă.
Jennifer Lopez a îmbrăcat la petrecerea Vanity Fair o altă creaţie Zuhair Murad. Rochia burgundy, cu paiete în degrade şi decolteu adânc, este absolut fabuloasă!



Victoria Beckham a purtat o creaţie proprie, o rochie gri mat din cea mai recentă colecţie a sa, o piesă cu croi minimalist care i-a răsfăţat silueta filiformă.


 Irina Shayk a fost foarte indrazneata intr`o superba rochie Abed Mahfouz,care a plasat`o imediat in primele pagini ale tabloidelor din intreaga lume.


Maria Sharapova a fost ravisantă într-o rochie spumoasă de la Alexander McQueen. Rochia mini nude pudrat, cu fulgi şi dantelă, i-a pus în valoare picioarele perfecte şi i-a conferit un aer seren.

 Sofia Vergara poartă Roberto Cavalli, o rochie maxi albă, cu fulgi diafani de material, care îi pune silueta în valoare.




Salma Hayek arată ca o zeiţă în rochia roşu vibrant cu detalii preţioase pe umeri. Clutch-ul metalic şi coada împletită, pe o parte, întregesc look-ul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu